Strange Error after XML Backup in JIRA upon Login Edited

After performing an XML backup restore to a new cloud, this snapshot below got displayed after attempting to navigate to the JIRA login page:

 

1. Before performing this backup until the above error message getting displayed, may I know how did it happen?

Some hours later (the next morning in my case), I was able to properly login to JIRA, apparently with all the backup data being uploaded. I could not see any log files.

2. May I know what are the possible causes for this?

Thanks for your help.

1 answer

0 vote

Hi Dave,

The image did not come through.  Can you please re-attach it. 

In regards to what could have happened, the Cloud instances have been going through some updates that may have caused this.  I'm happy to hear things are working well at this point.  

In regards to the logs, you can contact the Cloud team so they can review any logs with you in private. 

Cheers,

Branden

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Jira Software

How large do you think Jira Software can grow?

Hi Atlassian Community! My name is Shana, and I’m on the Jira Software team. One of the many reasons this Community exists is to connect you to others on similar product journeys or with comparabl...

173 views 4 8
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you