'Linked issues' field data is lost while getting validation error message about 'summary'

Hi.

We experience 'Linked issues' field data loss while getting validation error messages like 'summary: You must specify a summary of the issue.'

How can we fix that?

Detailed description follows.

 

Sometimes I have to create issue which I know must be linked to certain previous issues.

So, I begin creating issue with filling 'Linked issues' fields group.

On this step (step #1) all is OK.

 

Than I go up and fill Desciption, Labels etc. 

But often forget to fill Summary field - in my case it's trivial.

So, on Create button jira says me 'You must specify a summary of the issue'.

np, I provide summary and my issue is saved.

 

But at this step I can find that all the data I've filled in 'Linked issues' field at step #1 is lost.

How can I fix that?

 

We use JIRA v6.1.4 with JIRA Agile v6.3.5 plugin.

1 answer

The problem is reproduced only if I creating issue on the additional tab, e.g. pressing "Create issue" screen button with Ctrl or using link '/jira/secure/CreateIssue!default.jspa'

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 25, 2018 in Jira

Atlassian Research Workshop opportunity on Sep. 28th in Austin, TX

We're looking for participants for a workshop at Atlassian! We need Jira admins who have interesting custom workflows, issue views, or boards. Think you have a story to sha...

463 views 7 5
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you