Jira doesn't start after upgrade from 6.4.8 to 7.1

did a rapid install of 7.1 overtop 6.4.8 and now Jira does not start.
the website gives a 404. the jira service is running, server rebooted, service restarted, clean java installs, clean java updates to latest versions, re-downloaded the installer

1 answer

0 votes
Steven Behnke Community Champion Feb 26, 2016

Okay... Well what do the logs say when starting up? The catalina and the application log. Perhaps it clobbered your custom server.xml settings and you haven't restored the proper connector settings, so it's just on 8090?

What do you mean the page gives a 404? Do you mean the URL fails to resolve or are you stating that tomcat or apache is giving a 500?

You should be opening an issue with Atlassian Support.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Sarah Schuster
Posted Jan 29, 2018 in Jira

What are common themes you've seen across successful & failed Jira Software implementations?

Hey everyone! My name is Sarah Schuster, and I'm a Customer Success Manager in Atlassian specializing in Jira Software Cloud. Over the next few weeks I will be posting discussion topics (8 total) to ...

2,739 views 11 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot