JSU copy value post function, result not searchable

Hello

We have setup a post function to copy the assignee value to a user picker custom field. This works all right and we can see the value correctly afterwards. The problem is that the search jql operation '=' or 'in' on that field does not work. If we edit the value manually and set it to the same exact value it currently holds, the search works fine afterwards.

The post function is is on the top of the list of post functions, before the re-index post function. A manual re-index also does not seem to help. Only editing the field manually will make it work as expected on searches.

JIRA 6.3.15, JSU 1.4.10

Thanks.

1 answer

1 vote

Hmm.  Is this happening when you use the function on "create", or is it all transitions?

I've had plenty of problems when using it on Create recently, and I suspect there's a honking great bug in it.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Jira

5 ways you can make the most of Jira Software and Bitbucket Cloud

As part of the Bitbucket product team I'm always interested in better understanding what kind of impact the use of our tools have on the way you work. In a recent study we conducted of software devel...

31 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you