JIRA AD synchronization - no users

Clean JIRA 5.1 install, trying to synchronize with active directory - groups are imported successfully, however no users are imported. There are no error messages, too.

Any suggestions what could be the cause of this?

2 answers

1 accepted

Ok, the problem was with the "User Object Filter" under User Schema Settings. Apparently this particular system did not like some of the parameters that worked perfectly fine on another (similar) system where we installed JIRA.

Once we changed those, users imported correctly.

0 vote

Are the users also under the baseDN that you gave? If so, did you add any userDN filters?

Since grups are coming, connection is probably working fine!

There are no userDN filters, and baseDN should be correct - the groups are syncing.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Jira

5 ways you can make the most of Jira Software and Bitbucket Cloud

As part of the Bitbucket product team I'm always interested in better understanding what kind of impact the use of our tools have on the way you work. In a recent study we conducted of software devel...

60 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you