Error "bad gadget

Hi,

 

I'm install JIRA 7.3.3 on my server

I have login my jira server home login (Dashboard) and Admin Profile too slowly and I check support tools menu in my jira server this system show error "bad gadget" what should i do?messageImage_1491364043686.jpg

Thank you

1 answer

0 vote

There are two main causes for this problem.

First, your base url may be set incorrectly.  You need to set this (in general configuration) to the url upon which your users access JIRA.

Secondly, if you have the base url set correctly, then you need to check your networking and routing.  The JIRA server must be able to go out to the network and access itself over that url.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Wednesday in Jira

Join our webinar: How 1B+ feature flag events helped us build the new Jira

Every time you release software, there's a bit of risk – that there's a bug, that something breaks, or that the feature doesn't resonate with customers. Feature flagging helps make high stakes s...

93 views 0 1
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you