Tempo planner doesn't see any issues from Agile board.

When I link board to team nothing is happened.
http://i.imgur.com/r4WPd07.png there you can see the board and its says "0 hours"
http://i.imgur.com/6Oy8x5q.png and here I click this board and its has a lot of issues.
What am I doing wrong?

1 answer

1 accepted

This widget could not be displayed.

Hey Artem.

At first glance i'd guess that the user planning (presumably you) does not have either

  • Team Lead or
  • Plan Permission

Permissions which are configured on the Team Configuration page

It's so simple and it work :) Thanks!!!

Only one more question, can I plan my stories/subtasks that is already in sprint (without epics, not in backlog)?

Currently you can not plan on "issues" in the sprint.

But don't worry. That is a feature we are working on and hope to release "soon(tm)"

Technically you can "refine" plan items down to an issue (this is done by clicking the issue and using the SingleSelect search in the top-right corner). But we're working on a more complete solution for planning sprints, but you should definitely check it out.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Apr 22, 2018 in Jira Software

How-to setup a secured Jira Software 7.9.0 on Ubuntu 16.04.4 in less than 30 minutes

...PermissionsStartOnly=true User=www-data Group=www-data ExecStart=/opt/jira/bin/startup.sh ExecStop=/opt/jira/bin/shutdown.sh TimeoutStartSec=120 TimeoutStopSec=600 PrivateTmp=true [Install] WantedBy...

1,485 views 10 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you