Poor velocity display when using an Agile board with multiple projects linked?

As anyone had the following problem? An Agile Board with multiple projects linked. For some reason when new issues are added during the Sprint and you sign user points to it, they aren't properly displayed in the Sprint/report.

2 answers

0 vote
Timothy Chin Community Champion Aug 14, 2014

Some screenshots will help :)

Here you go:

Agile Board > Report > Sprint Report

You see that many issues doesn't have Story Points. (-)
But when I look at the detail page of each issue, they do have them.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Emilee Spencer
Published 4 hours ago in Marketplace Apps

Marketplace Spotlight: DeepAffects

Hello Atlassian Community! My name is Emilee, and I’m a Product Marketing Manager for the Marketplace team. Starting with this post, I'm kicking off a monthly series of Spotlights to highlight Ma...

26 views 0 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot