Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,369,101
Community Members
 
Community Events
168
Community Groups

Setup email requests window will not load and display properly

We have upgraded our Jira Core from 8.7 to 8.19. 

Afterwards, Jira Service Desk would not retrieve emails anymore. When heading to the email requests for the project, we saw that we weren't able to configure the email requests anymore because the window wasn't loading properly. We have checked multiple browsers, we have removed addons for the browsers, we have ran the browsers in safe mode, we have rebooted the server, but nothing comes up. We do however notice in developer mode of Chrome that the divs of the window are loaded. It's just not displayed. 

Included is a screenshot. 

Jira Email error.JPG

2 answers

I have managed to solve it in the end by TWICE reinstalling it. I have no idea what caused it, where it came from, but reinstalling has magically fixed everything. 

Having this same issue with Cloud. Email request settings for multiple projects won't load in any browser, with any user. It just spins.

Hi, same issue here, have you solved?

Yes, you have to have the Administrator role for each project you want to configure this in -- the global jira-administrator and/or site-admininstrator roles are not enough.

Right, thanks! I was missing the role!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
SERVER
TAGS

Atlassian Community Events