Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,360,197
Community Members
 
Community Events
168
Community Groups

Group not showing in automation

Hello, I'm trying to create an automation for my team. That whenever a form is submitted it will get assigned to a specific group. I've created the group, however it is not showing on the Group list.

Screen Shot 2022-08-24 at 4.48.33 PM.png

1 answer

Hello,

Do you see any groups when you click on the pull-down? Or does it remain blank? 
Where did you create a group? It looks like you are a site admin and only organization admins should be able to create groups.

Even without granting the group product access, it should show up in the drop down.

In short, can you provide a little more information about the steps you took, what you are seeing now and what kind of behavior you are expecting?

Kind regards,

Paul

Hi @Paul Wiggers

Thanks for your response. Yeah, I'm seeing other groups but the one I created is not showing on the list.

Just to make sure. There are the steps you took to create the group:

admin.atlassian.com > select site > Groups > Create Group

If that is the case, then it should show up in the automation interface. Just to double check, you are working in the same site?

What happens when you create a new group, does that one show up?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
PREMIUM
PERMISSIONS LEVEL
Site Admin
TAGS
Community showcase
Published in Jira Service Management

An unofficial way to monitor a JSM mail handler for errors

...eturns true if any content is returned for the webResponse.body.data.first s...

668 views 3 20
Read article

Atlassian Community Events