Не створюється дочірня заявка в Work Management проект, при аудиті логів видає помилку
Create issue Error retrieving the issue type fields for project/typeId - 10035/10007
Можна десь детальніше отримати дані що саме не так.
Бо проект ідентичний іншим де все працює
привіт @AHubariev
Ви робите клон-екшен? Або ви виконуєте дію «Створити проблему»?
Це проект, яким керує компанія, чи проект, яким керує команда?
Вітаю, дякую за реакцію!
Виконуємо дію «Створити проблему», проект яким керує компанія. В мене налаштовано 8 ідентичних проектів в яких автоматизація працює як треба, створив новий і в ньому видає таку помилку, треба розуміти чи можу я десь детальніше подивитись причину помилки?
You must be a registered user to add a comment. If you've already registered, sign in. Otherwise, register and sign in.
Хто є актором для правила автоматизації? Чи можете ви створити проблему безпосередньо, натиснувши кнопку Створити з тією самою інформацією?
You must be a registered user to add a comment. If you've already registered, sign in. Otherwise, register and sign in.
Я підозрюю, що це проект, яким керує команда. Тому змініть правило, щоб тип проблеми не був однаковим, а виберіть у правилі точний тип проблеми.
Ні цим проектом керує компанія, але для перевірки, проставив точний тип проблеми в автоматизацію, помилка та сама. Нажаль. Підкажіть, ніде логи помилки біль детально не можна подивитись?
Журнал аудиту для правила автоматизації настільки детальний, наскільки це можливо. Чи можете ви створити проблеми для цього проекту безпосередньо за допомогою кнопки «Створити»?
Переконайтеся, що правило автоматизації створено як правило кількох проектів і що проект ініціатора та проект проблеми, яку потрібно створити, присутні в деталях правила. Оновіть, оновіть і повторіть спробу.