Не спрацьовує автоматизація

AHubariev December 12, 2024

Не створюється дочірня заявка в Work Management проект, при аудиті логів видає помилку 

Create issue Error retrieving the issue type fields for project/typeId - 10035/10007

Можна десь детальніше отримати дані що саме не так.

Бо проект ідентичний іншим де все працює

1 answer

0 votes
John Funk
Community Leader
Community Leader
Community Leaders are connectors, ambassadors, and mentors. On the online community, they serve as thought leaders, product experts, and moderators.
December 12, 2024

привіт @AHubariev 

Ви робите клон-екшен? Або ви виконуєте дію «Створити проблему»?
Це проект, яким керує компанія, чи проект, яким керує команда?

Вітаю, дякую за реакцію!

Виконуємо дію «Створити проблему», проект яким керує компанія. В мене налаштовано 8 ідентичних проектів в яких автоматизація працює як треба, створив новий і в ньому видає таку помилку, треба розуміти чи можу я десь детальніше подивитись причину помилки?

Like John Funk likes this
John Funk
Community Leader
Community Leader
Community Leaders are connectors, ambassadors, and mentors. On the online community, they serve as thought leaders, product experts, and moderators.
December 12, 2024

Хто є актором для правила автоматизації? Чи можете ви створити проблему безпосередньо, натиснувши кнопку Створити з тією самою інформацією?

Untitled.png

Це автоматизація що налаштована, на етапі Create видає зазначену помилку 

John Funk
Community Leader
Community Leader
December 12, 2024

Я підозрюю, що це проект, яким керує команда. Тому змініть правило, щоб тип проблеми не був однаковим, а виберіть у правилі точний тип проблеми.

Ні цим проектом керує компанія, але для перевірки, проставив точний тип проблеми в автоматизацію, помилка та сама. Нажаль. Підкажіть, ніде логи помилки біль детально не можна подивитись?

John Funk
Community Leader
Community Leader
December 12, 2024

Журнал аудиту для правила автоматизації настільки детальний, наскільки це можливо. Чи можете ви створити проблеми для цього проекту безпосередньо за допомогою кнопки «Створити»?

Так, можу створити, без проблем.

John Funk
Community Leader
Community Leader
December 12, 2024

Переконайтеся, що правило автоматизації створено як правило кількох проектів і що проект ініціатора та проект проблеми, яку потрібно створити, присутні в деталях правила. Оновіть, оновіть і повторіть спробу.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
PREMIUM
PERMISSIONS LEVEL
Product Admin
TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events