Conditional Execution Post Function not being recognized

I recently added JMWE to our Atlassian Cloud instance.

I have a test workflow to check for resolution as a condition to copy a field value using the basic description:

Update parameters of the Copy value from field to field (JMWE add-on) Function for this transition.


Copy Assignee to a Custom field.
This works normally.

Then I add this condition:

{% if issue.fields.resolution.name == "Fixed" %}
    true

And the Post Function is no longer functioning. This leads me to believe my resolution field reference is failing, but I'm not sure. 

Any one else fail with this basic task? 

 

1 answer

Do you set he resolution before you enter this condition? The code looks good but is this done after the post-function that sets it to Fixed? Else only thing I can think of is that you don't have that Resolution.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted 11 hours ago in Confluence

Calling all marketing teams who use Confluence - we want to hear from you!

Hi Community! me again 🙂 If you’re a marketing team using Confluence, we want to hear your story! How did you start using Confluence? What are your use cases? What have been some of the benefits?...

41 views 1 2
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you