Forums

Articles
Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

У мене виникла проблема з Trello.

Lesia April 10, 2025

Доброго дня! У мене виникла проблема з Trello. Я отримую сповіщення, що мене відмітили в певних задачах, але коли переходжу до цих задач, вони відображаються повністю порожніми — без опису, чеклістів чи будь-якого іншого вмісту. Таких задач насправді досить багато. Я додаю кілька скріншотів, щоб показати, як це виглядає. Будь ласка, підкажіть, з чим це може бути пов’язано і як це можна вирішити? Дякую!IMG_20250410_165653_996.jpg IMG_20250410_165653_462.jpg

2 answers

0 votes
Alex W
Atlassian Team
Atlassian Team members are employees working across the company in a wide variety of roles.
April 10, 2025

Hey @Lesia - welcome to the Community!

Can you copy those notifications in text form so I can translate them and see exactly what they're saying? 

Lesia April 10, 2025

Уведомления

Все типы

Сегодня

Непрочитанные

lesya добавил(а) вас к карточке Порахувати, що про заняттям у Андрія на доске Команда |

Загальні задачі та Звіти

2 часа назад

Последняя неделя

Запустити контекстну реклами у гугл на доске ПМ - Парето 20/80 - истекает 31 марта

2025 г. в 14:07

31 марта, 13:07

март

Иннаизменил (а) срок карточки Прошу ознайомитись з матеріалом та виписати те, що берете в роботу на доске ПМ

Парето 20/80 - 

14 марта, 14:19

Lesia April 10, 2025

коли відкриваю дошку

X

+

Обложка

по названию

Команда | Загальні задачі та Звіти

Переместить

Быстрые действия

Добавить список задач

Добавить вложение

• Участники

Настройка карточек

Добавить описание

Дата начала

Дата олнения

Метки

8

Участники

Lesia April 16, 2025

@Alex W Підкажіть будь ласка що робити?

0 votes
Lesia April 10, 2025

Hello,

I’m experiencing an issue with Trello. I receive notifications that I’ve been mentioned in certain cards, but when I open those cards, they appear completely empty — no descriptions, checklists, or any other content. There are quite a few cards like this.

I’m attaching several screenshots to show what it looks like.

Could you please help me understand what might be causing this and how it can be resolved?

Thank

you!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events