Forums

Articles
Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Move issue

Юрій
April 9, 2026

Яка є можливість в JSM data centre при створенні задачі в одному проєкті автоматично перенести задачу в інший проєкт?

4 answers

2 votes
Trudy Claspill
Community Champion
April 9, 2026

Вітаємо @Юрій Володимирович ,

Чи готові ви розглянути сторонній плагін?

Існують сторонні плагіни, які додають можливості, що можна використовувати в робочих процесах. Я знаю принаймні один, який включає власну функцію посту в робочому процесі для переміщення задачі до іншого проєкту. Її можна додати до переходу «Створити» в робочому процесі, щоб перемістити задачу.

Інший варіант — використати автоматизацію для клонування задачі в інший проект, а потім видалити оригінальну задачу. Ці дії доступні в правилах автоматизації.

1 vote
John Funk
Community Champion
April 9, 2026

Привіт @Юрій Володимирович 

На жаль, для переміщення немає тригера правила автоматизації. Можливо, ви зможете якось це зробити за допомогою ScriptRunner.

Інший варіант — використати правило автоматизації для клонування задачі, а потім або зв'язати їх разом, або видалити оригінальну задачу за допомогою правила. Це приблизно те саме, що й переміщення.

Юрій
April 9, 2026

Дуже дякую за відповідь. Так, я можу зробити таке правило, але думав що можливо щось придумати по іншому.

1 vote
mr john
Contributor
April 9, 2026

Привіт! 

Цікаве питання. У Jira Service Management Data Center немає стандартної функції, яка автоматично переносить задачу з одного проєкту в інший під час її створення.

Однак є кілька варіантів, які можуть допомогти:

Automation Rules – можна налаштувати правило автоматизації, щоб при створенні задачі в одному проєкті вона копіювалася або переміщувалася в інший проєкт.

Скрипти / Apps – за допомогою додатків типу ScriptRunner можна написати скрипт, який автоматично буде робити переміщення.

Webhook + External Script – більш складний варіант: створюєте webhook на створення задачі, і зовнішній скрипт виконує переміщення.

Важливо перевіряти права доступу у проєктах, щоб автоматичне перенесення пройшло без помилок.

Хтось вже реалізовував таку автоматизацію в JSM Data Center і може поділитися робочим прикладом?

0 votes
Юрій
April 9, 2026

Дякую. Добре якщо хтось допоможе написати скріпт.
В Automation Rules не має команди - Move issue , але це було б найкраще 2026-04-09 16_35_31-Налаштування.png

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
AUG Leaders

Atlassian Community Events