Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Trello Mac Desktop App SSO Sign In White Screen?

When I sign into the Trello Mac application or the iOS application using SSO, I just get a solid white screen and nothing happens. Does anyone know a way to fix this so it will actually sign in?

4 answers

My Trello app screen turned all white after zooming in a couple times. Stayed white even after zooming back out and restarting the app and my Mac.

Try this: From the top drop-down menu select View/Actual Size. Worked for me. Might be worth a shot.

Hurrah, that worked.  Thanks very much indeed Paul :-)

Happy Christmas!

I had the same problem, but with using a VPN the problem is solved.

I had this annoying issue with the Trello app on Macbook Pro. For me quitting the app and signing in did work. It worked fine in my browser (but did end up using Chrome Incognito). I think since switching to Atlassian it does have regular buggy syncing issues.

0 votes
Mike Atlassian Team Sep 21, 2017

Hi Chris,

You're seeing that in both the desktop and iOS apps? That's interesting! But it works fine in your browser, I assume?

Can I ask you to reach out via https://trello.com/contact? I think our teams will need some more information about your SSO provider, and we'll find out what's going on!

I have the same issue - on Mac. The android version is working fine.

I have the same issue with the Mac App that has started misbehaving today.  

I've uninstalled (properly) and reinstalled it but still no joy.  

Thankfully, it's working fine in my browser (Safari) so all is not lost, but it is rather annoying!

I'm using OS Sierra 10.12.6 

Also seeing this issue while signing in with Google. After entering my Google account, the window goes completely white, although the three buttons in the top left appear if I hover them. I have 2FA enabled, but didn't get that prompt. Options in the View menu have no effect.

For now I'm just hitting "Remind me later" on the new "confirm email" prompt.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Trello

Taco Tuesday: Your favorite Trello blog takeaway

Hello friends! From the community that brought you Welcome Wednesday, Throwback Thursday and Friday Fun, welcome to Taco Tuesday, a weekly discussion about all things Trello. The best part? One Tac...

393 views 14 12
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you