Salesforce Power-up not working

My URL attachments usually pull the info from Salesforce. However, this morning the Lead name and contact infor isn't pulling, it just shows the link instead. Also, there is no option to add the power-up in the card nor can I change the salesforce power-up settings for the board.

1 answer

0 votes

Hi Billy,

it sounds as if the Power-Up may have been disabled for the board. Can you check the board menu - Power-Ups to see if the Salesforce Power-Up can be enabled?

If that does not help, feel free to reach out to trello.com with the board link and a screenshot. We'll then be able to take a closer look.

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Bridget Sauer
Published Feb 02, 2018 in Trello

Atlassian User Groups: Trello edition

You’re invited to our first ever Trello User Groups   Good news for current and aspiring Trello enthusiasts! We’re launching Trello User Groups so that you can network, share ideas, solve ...

1,137 views 7 10
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot