Maybe this is more of an improvement suggestion rather than an issue.

First time using lfs, after cloning the repository, sourcetree indicates that content stored with lfs can be pulled. You click yes and you just wait for an unknown amount of time. 

In the screenshot below there is really no info on anything such as remaining time, download speed or even a proper progress bar. I don't even know if this is supposed to be working right now or I am having an issue pulling content. That lead me to delete and clone again the repository since first time I thought it was stack after waiting for 2hours.

Is this normal?

Thanks.image2017-1-9 15:40:7.png

1 answer

Same problem here also, but our progressbar didn't even move. Git only gave us a 1kb file for the files in LFS, using Bitbucket website verified that the file is there and possible to download, but Sourcetree does not manage to download the LFS files.

 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published May 30, 2018 in Sourcetree

Tip from the team: configuring Git or Mercurial in Sourcetree

Supported Platforms macOS Windows To make using Sourcetree as simple yet powerful as possible we embed (bundle) dependencies such as Git, Git LFS, and Mercurial. We strive to keep these...

573 views 1 2
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you