Source tree login issue with cloning repo bitbucket

Hi I am new to this but I am trying to clone a repo from bitbucket with sourcetree so I clicked on clone and a password prompt shows up.  I enter the correct password to my account on bitbucket but when I submit it keeps prompting me to enter the required password for my account on bitbucket.  I don't understand why its not working because the password is correct and I use that same password to login from the browser instead of source tree and it works.

1 answer

0 votes

Hi Noah! I'd try deleting the credentials entered in the Windows Git Credential Manager or the Mac Keychain, in case there are some wrong credentials creating a conflict. 

If that doesn't work, you can Wipe Sourcetree preferences.

If you're still having issues with your credentials, let us know if you're using Windows or Mac, which Sourcetree version are you using, and send us a screenshot of what happens. 

Best regards,

Ana

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published May 30, 2018 in Sourcetree

Tip from the team: configuring Git or Mercurial in Sourcetree

Supported Platforms macOS Windows To make using Sourcetree as simple yet powerful as possible we embed (bundle) dependencies such as Git, Git LFS, and Mercurial. We strive to keep these...

977 views 2 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you