Source tree While Installation clicking on "Use and existing Account" Getting blank page

Hi,

 

I ma using the source tree from longer time.

Now i am migrating to the new system when i am trying to install while clicking "Use and existing Account"  i am getting empty page so can t install.Please look at this issue.

I tried to run as administrator too but same issue.

 

Thanks

Nitya

3 answers

0 votes

What Sourcetree version and OS version are you on?

0 votes

Hi Nitya! If you're on Windows, this issue has been reported at  SRCTREEWIN-7949. There are a few workarounds listed in that page, can you try them and let us know if they worked for you?

Also, I recommend you to watch the bug ticket to get notifications about any updates or workarounds that might arise.

Regards,
Ana

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Jan 17, 2019 in Sourcetree

[dev team] Sourcetree for Windows 2019 Preview - Dark Theme

Hi folks, While the full post is over on our blog I'd like to share the dark theme we've got planned for 2019 here directly as well to keep the discussion going.  The ...

802 views 10 10
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you