Not able to authenticate to Bitbucket with SourceTree

Hello!

I've encountered some weird things with Bitbucket and SourceTree today.
It's been working fine for months but now I'm not able to pull/push etc. to my Bitbucket account.

What happens is that I get a popup for user credentials for my Bitbucket account. I've added my password and it takes a few seconds and then it asks for the credentials again without showing any type of error.

It was working flawlessly yesterday but today it's not working. I've not performed any changes to my computer. I've also update my password to the Bitbucket site and it's still not working.


Please assist regarding this, I've got clients waiting!

Kind regards,

Anton Wahlberg

1 answer

1 accepted

This has now been solved!

Must have been some issue on Atlassian's side.
I didn't perform any change to the application it it just started to work after on hour or something like that!

 

Kind regards,

Anton Wahlberg 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published May 30, 2018 in Sourcetree

Tip from the team: configuring Git or Mercurial in Sourcetree

Supported Platforms macOS Windows To make using Sourcetree as simple yet powerful as possible we embed (bundle) dependencies such as Git, Git LFS, and Mercurial. We strive to keep these...

434 views 0 1
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you