Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,456,637
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Filed authentication

Hi Team,

 

I am using sourcetree 3.4.2 for cloning our codebase from github. I am unable to fetch latest code from git repo. below is the screenshot for ref. I treid using both basic /auth option but still getting same error.

 

sourcetree.PNG

 

2 answers

FWIW...we solved our issue.

However, our issue was specific to cloning a BitBucket repo - not a GitHub repo. So, our resolution likely will not apply to the OP's situation.

(If anyone cares...the issue is that BitBucket Cloud allows users to create usernames with an "_" in them. But, the path/URL - formatted like https://username@bitbucket.org/projectname/reponame.git" - will fail out if the username has said "_" in it. Atlassian really should prevent users from creating usernames with characters that cannot validate through the Sourcetree URL.)

We are seeing the exact same error message for one of our users. Any help would be great.

The user has admin rights in BitBucket cloud. The user can login and see the repo just fine using the web browser.

But, SourceTree will not connect. We've done basic/auth, we've done an app password, we've tried re-cloning the repo, we've tried deleting the local repo and re-pulling everything.

Nothing is working. Would love to see an answer here, Atlassian. Thank you.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events