wiki links not working

Hi, I tried to insert a html link as below for global timezone displaying withing a table of my page.I used the link ->weblink option in wiki page .After I click insert the same clock is visible in edit page .But when I save the page the link and clock are getting eliminated .Any clue to make the link retain in the same place and have the clock display over there and any work around for the same ? the link is below: <iframe src="https://freesecure.timeanddate.com/clock/i3p6rpvu/n75/fn11/fs12/fc0b253e/tc478ccc/ts1" frameborder="0" width="45" height="18"></iframe> Thanks , Pradeep

4 answers

I'm afraid I don't quite get the whole picture of this problem, could you capture a screen cast instead using http://www.screenr.com/ and then provide the link here?

Hi Hanis,

Just trying to narrate more on this:

I have one wiki Home page:

here is a table named by :Global TimeZone

here I have two field Country,Time and for the "Time" Field ,I want to set the link from below HTML page.

<iframe src="https://freesecure.timeanddate.com/clock/i3p6rpvu/n75/fn11/fs12/fc0b253e/tc478ccc/ts1" frameborder="0" width="45" height="18"></iframe>

Now while in editing ,i go for link-->weblink--> and insert the above link.the clock is visible.but when i save the same,the clock and link are getting eliminated.so what wud be the work arround and why this is happening to have an idea to resolve the same.thanks for your response.please let me know if you need screen shots any more info on the same.

Regard's

Pradeep

Downvote Mark as best answer

Pradeep Brahma · 1 karma · 2 secs ago

Hi Hanis,

Just trying to narrate more on this:

I have one wiki Home page:

here is a table named by :Global TimeZone

here I have two field Country,Time and for the "Time" Field ,I want to set the link from below HTML page.

<iframe src="https://freesecure.timeanddate.com/clock/i3p6rpvu/n75/fn11/fs12/fc0b253e/tc478ccc/ts1" frameborder="0" width="45" height="18"></iframe>

Now while in editing ,i go for link-->weblink--> and insert the above link.the clock is visible.but when i save the same,the clock and link are getting eliminated.so what wud be the work arround and why this is happening to have an idea to resolve the same.thanks for your response.please let me know if you need screen shots any more info on the same.

Regard's

Pradeep

Hi,

I got a clue to enable HTML macro for this to make it work.but can we add the same link or any conversion,without enabling the HTML macro.as i checked,the HTML macro enabling may leads to security threats for the site.

any alternate option please ,if you can suggest.

thanks in advance,

Pradeep

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Tuesday in Uncategorized

Friday fun: how many celebrates Midsummer holiday or is this a Swedish tradition only?

Any other country that celebrates Midsummer holiday (this friday 22 June)?  

36 views 3 1
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you