reset password link is wrong.

Our reset password link sent by email has never worked. I did recently turn on SSL for my site and tested the password reset link again. I did notice the the url is wrong that is sent with the email and button link embedded in the email. It should be https:// in front. Where can I customize this email format and the links associated.

Thanks

David

2 answers

1 accepted

Nic,

That was it, the s was missing on https. It works now.

Thanks for the super fast response!

David

0 vote

Is your base url correct for whichever application you are talking about?

The base url was missing the s. Thanks Nic

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Hipchat

Moving from Hipchat to Stride? Here’s what you’ll love

Heya, Hipchat friends! We’re so happy you’re checking out   Stride. Whether you know it or not, you have been instrumental in making Stride come to life. Every feature, design, and functionality...

77 views 2 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you