Some lines are missing in table with Confluence 4.3.7

Hello,

When I create a table inside a page, sometimes, some horizontal lines are missing.

This is totally dependant of the content on the page. Not sure why this is happening ?

Did someone already have this behavior ?

Sincerly,

Michael

4 answers

1 accepted

Accepted Answer
0 votes

Hi Abdoulaye,

Yes, I can reproduce this on another page.

I can also say that it is more often reproducable with a percent of 90%.

Michael

Michael, I have raised a bug report: https://jira.atlassian.com/browse/CONF-30955. Kindly watch it and feel free to comment.

Apparently, this is a problem related to the percentage of the page size.

If set to 100% (control + 0 on Firefox), there is no problem displaying the lines.

If set to 80% and scroll down or up, some lines disappears... !

Michael

Hey Michael,

May I confirm that you were able to reproduce this issue in at least two different pages?


Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted 3 hours ago in Canada

TOPIC TUESDAY - Oct 16th - Fav Atlassian Logo

Hey folks, We are back with your Topic Tuesday Question for the week. This week we are asking what is your fav new Atlassian logo? My vote would be for Statuspage. Let us know your thoughts! &nbs...

15 views 2 0
View post

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you