It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Sharepoint connector ( 1.4.7 ) does not link to Blog Posts properly

We are using SharePoint Connector ( 1.4.7 ) for Confluence 3.5.13 version.

we have SharePoint Corporate Blog site and we would like to show these blog entries on Confluence Page

when we use sp-list to fetch all Posts from SharePoint site, it does populate all entries, but when clicked on the link to go to that page, it says page not found.

This is because of incorrect URL.

{SharePoimt site }/Lists/Posts/DispForm.aspx?ID={#}

Link should be

{SharePoimt site }/Lists/Posts/Post.aspx?ID={#}

did anyone see this issue?

1 answer

0 votes
Joe Clark Atlassian Team Apr 16, 2013

What is the List Type in SharePoint of the blogs that you are trying to embed? Also, what version of SharePoint are you using?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Next-gen

Keyboard shortcuts have arrived for next-gen projects!

...ollected feedback from users around the lack of shortcuts, and we’re here to address that: In next-gen projects, I miss the keyboard shortcuts badly. This is particularly true on the Board, but also i...

220 views 2 4
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you