Remote Agent Job Requirements Not Functioning Properly

I have installed a new instance of Bamboo v4.2.1 and I have a running remote agent (w2k8) that I can see in my bamboo install.

I have configured a custom capability that when applied to a particular plan's requirements is designed to only allow that plan to execute on the remote agent. This works as expected.

The problem occurs when I add a NAnt task to the plan. Once I do that I see red notification text saying:

"No agents meet the Job's requirements"

But - this can't be true because I have configured NAnt as an executable on the remote agent and even when I click on the NAnt executable on the remote agent configuration I can see the this plan listed.

I'm not sure what the problem is and why the requirements aren't matching up - I configured this exactly the same way in Bamboo 4.0.1 and it worked flawlessly.

1 answer

1 accepted

self-inflicted case sensitivity: Nant != NAnt :/

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted 3 hours ago in Confluence

Calling all marketing teams who use Confluence - we want to hear from you!

Hi Community! me again 🙂 If you’re a marketing team using Confluence, we want to hear your story! How did you start using Confluence? What are your use cases? What have been some of the benefits?...

23 views 0 2
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you