Using 5.6.3, getting blank page content when I try to edit. Other pages work fine.

On a single page, I cannot edit the page content.  I can see the page title and the text controls and the frame for the content but it is blank and I cannot put in any text or see existing text.  

If I make a copy, I can see the content and edit but once I save, I have the same issue.  

I tried to restore an old version and the issue is still happening.  If I go to the page parent, I can edit just fine.  

I have not tried a restore on a test system of last nights backup.  That is my next step.  Has any one seen this before?  If yes, was their a fix?

 

Thanks,

Joe

2 answers

Just to add more information.  I have had this happen in IE8, IE11, Firefox, and Chrome and cleared the cache in all the different browsers.

We got this fixed by finding a person who could edit the page and make a new line.  Then everyone else could edit the page fine.  Not sure why 1 persion could edit but no one else could, but this is fixed now.

 

Joe

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Jira Software

How large do you think Jira Software can grow?

Hi Atlassian Community! My name is Shana, and I’m on the Jira Software team. One of the many reasons this Community exists is to connect you to others on similar product journeys or with comparabl...

215 views 4 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you