Editing page breaks file: links, but not http: links

I have some pages with several file: links. When I try to edit these pages, the file: links are broken, ie. the href tag etc. is removed, as soon as the editing page is entered. So I have to add every file: link once again.
Http: and ftp: links are not broken, only the file: links
In Confluence v. 5.x I did not have this problem.

Very annoying!

Does anyone have a hint, or is this question for Atlassian support?

Example

Before:
<a class="external-link" href="file://askfil1/ipclog" rel="nofollow">file://askfil1/ipclog</a>

After entering the editor the 'link' looks like this:
<a>file://askfil1/ipclog</a>

Confluence version 6.1.2

/Jens C Pedersen

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Posted 9 hours ago in Jira

We want to know what Jira Service Desk apps you're using!

Hi Community! My name is Amir and I’m on the Jira Service Desk product marketing team at Atlassian. Our team would love to understand how you’re leveraging our ecosystem for Jira Service Desk. Wha...

33 views 0 5
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you