Zephyr for JIRA - attachments added on test steps do not appear after uploading

Hello. I am attaching JPG screenshots to some test steps in Zephyr for JIRA, however they are not being displayed. The attachment seems to upload successfully, but there is no way to view it once it has been uploaded. We are using JIRA version 6.0 with Zephyr for JIRA version 1.7.3.1043

3 answers

1 accepted

0 votes
Accepted answer

HI Aaron,

Can you send your logs and screen shots to support "at" getzephyr.com so we can assit you directly?

Kind Regards,

Chris

Zephyr Team

We are having another problem. Have Zyphyr for JIRA Version 1.7.3.1043 with JIRA v6.1.

We can attach documents when executing a test, however when you attempt to open the doc you get an error: Invalid attachment path.

I emailed for help at the end of January but have not had a response.

Jacqueline

Hi Jacqueline,

We have no records of email from you. Can you verify that you emailed the issue to "support(at)getzephyr(dot)com"?

Also, please re email us what it is you are seeing along with screen shots.

Kind Regards,

Emily

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Nov 27, 2018 in Portfolio for Jira

Introducing a new planning experience in Portfolio for Jira (Server/DC)

In the past, Portfolio for Jira required a high degree of detail–foresight that was unrealistic for many businesses to   have–in   order to produce a reliable long-term roadmap. We're tur...

2,422 views 15 19
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you