Unable to upload some test steps to tests using Zephyr, API error? [Resolved] Edited

Hello all,

Have tried to google this error but can't find it anywhere. I'm using Zephyr to amend some test cases in JIRA, some of my test cases have updated and some haven't. The ones that haven't give this error:

Error:Unexpected response code: 400
{"error":"API not found."}

 

The format of these are exactly the same as the ones that uploaded successfully. Does anyone know why this error is occurring?

 

Cheers,

Zak

1 answer

Found the problem. Had an invisible character (not a space or carriage return) at the end of the JIRA key string which was causing the error.

Hi Zak

Glad that you were able to resolve it on your own.For quick  responses on any Zephyr related issues or queries please raise a ticket with Zephyr Support.Please sign up to "https://support.getzephyr.com/hc/en-us" and use the option "Submit a Case" to raise a ticket with us

Thanks

ZephyrSupport

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 25, 2018 in Jira

Atlassian Research Workshop opportunity on Sep. 28th in Austin, TX

We're looking for participants for a workshop at Atlassian! We need Jira admins who have interesting custom workflows, issue views, or boards. Think you have a story to sha...

465 views 7 5
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you