Kanban board configuration in jira not showing

When I want to go into the configuration of certain, but not all, of my configured Kanban Boards, the configuration page is not being loaded.

I re-indexed, Re-started, I increased allocated memory settings from min 384M to min 768M and max from 768M to 2048M and restarted again. No solution.

My Jira software is running at version 7.3.5.

Anyone had the same issue already? Any solutions?

See below screenshots. Thank you for your reactions!

 

Selecting Board-Configure.jpgPage does not load.jpg

1 answer

0 votes

Hi Ward,

I would start by going to the board configuration and reproducing the issue.  When that happens see if there is anything in the JIRA_INSTALL/logs/catalina.out or the JIRA_HOME/log/atlassian-jira.log that can be of use. 

If not the next step would be to create a HAR file and see if that provide any clues to what's going on.

If you find anything in the logs and you want help interpreting it paste the relevant snippet here.

Cheers,

Branden

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Feb 13, 2019 in Jira

Make your Atlassian Cloud products more secure: our NEW admin security guide

Hey admins! I’m Dave, Principal Product Manager here at Atlassian working on our cloud platform and security products. Cloud security is a moving target. As you adopt more products, employees consta...

517 views 0 12
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you