Jira Rest api with basic auth is always returning 200 Edited

I am trying to log the work via API 

http://OUR_CLOUD_URL/rest/api/2/issue/JJ-156/worklog

with basic auth and METHOD POST but I always get back the result 

{
"startAt": 0,
"maxResults": 0,
"total": 0,
"worklogs": []
}

 and status `200` even if I don't add the json body 

{
"comment": "test",
"started": "2017-11-22T13:45:01.778-0500",
"timeSpentSeconds": "60"
}

I am trying this with postman.

1 answer

1 accepted

Ok i solved this issue 

I just had to add HTTPS:// in front of the url in case someone else have this issue :)

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Jira

Mission-critical battery manufacturer fulfills FAA software requirements with Commit Policy Plugin

EaglePicher Technologies is a leading manufacturer of battery systems for diverse industries like defense, aviation, space or medical. As they operate in highly regulated industries, keeping a clear ...

155 views 0 2
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you