JIRA not showing on IE9

Hello All,

 

Our organization is using on prem JIRA with JIRA Service Desk 3.6.2 and JIRA Core 7.4.2. For browser we are using IE10 and Google Chrome.

 

We have set JIRA to email to reporters and relevant party when a new JIRA ticket is raised. Together with the email notification, there is a view request link in the email.

 

The issue is when we click on the view request, if open using IE10, Instead viewing the ticket, we got this instead.

 

Service Desk {"login":{"allowCookies":true,"externalUserManagement":false,"contactAdminLink":"please contact your JIRA administrators","elevatedSecurityCheckShown":false,"loginUrl":"/servicedesk/customer/portal/1/user/login","canReset":true,"googleApps":{"enabled":false},"sdUserSignUpEnabled":false},"branding":{"id":"1","key":"bibd","name":"Welcome! Please select one of the services below:","portalBaseUrl":"/servicedesk/customer/portal/1","logoUrl":"/rest/servicedesk/1/customer/viewport-resources/image/2","theme":{"headerBGColor":"#6f084e","headerLinkColor":"#ffffff","headerLinkHoverColor":"#94126b","headerLinkHoverBGColor":"#94126b","headerBadgeColor":"#94126b"}},"helpCenterBranding":{"headerBGColor":"#520229","headerLinkColor":"#ffffff","headerLinkHoverColor":"#ffffff","headerLinkHoverBGColor":"#841367","logoUrl":"/rest/servicedesk/1/customer/viewport-resources/image/6","logoId":"6","helpCenterTitle":"Welcome to BIBD Service Desk","sharedPortalName":"BIBD Service Desk"},"xsrfToken":"BIIW-V6FP-U4C9-B6SQ|451d02c842c7410db6baa439ba216b9378d085b8|lout"}{"headless":false,"tourEnabled":false,"wacLink":"http://www.atlassian.com/software/jira/service-desk","serviceDeskVersion":"3.6.2","contextPath":"","xsrfToken":"BIIW-V6FP-U4C9-B6SQ|451d02c842c7410db6baa439ba216b9378d085b8|lout","baseUrl":"http://192.168.248.45/servicedesk/customer","relativeBaseUrl":"/servicedesk/customer","customerLoginEnabled":true,"maxAttachmentSize":"10485760","gravatarEnabled":true,"onDemand":false,"disabledFeatures":[],"enabledDarkFeatures":["nps.survey.inline.dialog","jira.plugin.devstatus.phasetwo","jira.frother.report..."]}}

 

However, if we open it using Google Chrome, it works well.

I have browsed around to check the issue and have done most if not all the solutions provided to solve the issue. None works in this case.

I do hope someone can help me out with this issue.

 

Thank you,

Izzuddin

2 answers

1 vote

IE is generally only useful for downloading proper browsers, even in its latest version ;-)

Less flippantly, IE9 and IE10 are not supportable for Jira 7.4, you need to be using 11 or Edge if you want to use IE with Jira.

Hehehehe noted on the usefulness of IE.

 

Will use IE11 and try it again.

 

Thank you :)

0 vote
Fadoua M. Boualem Community Champion Dec 28, 2017

A long time ago I learned that Atlassian Products can have some weird behavior with IE. I personally always recommend to my users Chrome, Safari or FireFox.

Best

Noted on this irregularity with IE. 

 

Thank you :)

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Julia Dillon
Posted Tuesday in Jira

Tell us how your team runs on Jira!

Hey Atlassian Community! Today we are launching a bunch of customer stories about the amazing work teams, like Dropbox and Twilio, are doing with Jira. You can check out the stories here. The thi...

387 views 1 18
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you