Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Option for field doesnt exist when it does

Hello,

 

I have a field with a few values in it. I am creating a JQL query for my queue and I get the following error message.

 

I know the 'Get IT Help' value is there because its showing all the request types. and then I am typing the query the Get IT Help option appears.

 

Is this a bug or something? I've refreshed my browser just to confirm but not sure why its doing this.

 

Any ideas?

 

Snip20200130_216.png

1 answer

0 votes
Mike Rathwell Community Leader Jan 29, 2020

Hi @Harry Bob ,

I see a couple of things there that might be at issue based on your screenshot and description of the problem. I'll take a stab at them and let me know if either of them are it.

  • "Department" strikes me as it wouldn't have a value of "Get IT Help" possible. Perhaps what you need is a JQL that says (based on your comments):
    • Customer Request Type = "Get IT Help" and status in ("To Do", "In Progress")
  • If you are trying to search on the summary with those words (based on your screenshot) it might be:
    • summary ~ "get it help" and status in ("To Do", "In Progress")

Give those a shot. If it isn't those, might need more information to head you on the way.

Best,

Mike

Hi @Mike Rathwell

 

Thanks for your reply.

 

I managed to find a workaround which works. I used the Field ID for that field.

The value of 'Get IT Help' does exist so maybe there is some bug with JIRA or something.

 

So below is the same screenshot with my workaround

 

Snip20200131_220.png

 

Thanks for your help! :)

Like Igrar Melikov likes this

Hi Harry, 

Good workaround. I had the same problem, probably it is a bug. 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Jira Service Management

Why upgrade to Jira Service Management Premium?

We often have questions from folks using Jira Service Management about the benefits to using Premium. Check out this video to learn how you can unlock even more value in our Premium plan.  &nb...

163 views 0 4
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you