Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,462,968
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Cannot add 'customers' ... Says invalid email

I'm trying to upload my end users so they can submit tickets. I exported my list from O365, pasted and edit as needed in Notepad++, then copy and past into Add Customers. some add some do not.

3 answers

1 accepted

0 votes
Answer accepted

I got in touch with support and found I just needed to remove those users from the Atlassian users since they were not assigned any areas. 

When you try to add an email id in `JIRA Service Desk` Organizations that is in a deactivated state in JIRA Software, there is an issue.

The *solution* is to activate that user account in JIRA Software first and then add the email to the JSD organization. It will work. Then you can deactivate back the email id in the Jira Software account.

The above won't work. The user will disappear from JSD Org as soon as deactivated back in JIRA Software.

thank you @mukul  this solved our problem 

0 votes

Hello @James Dean

Sorry to see you are facing problems to add some customers to your service desk project.

In order to properly troubleshoot it, please check the information below:

  1. Add the users that you are not being able to add on a separate list. Then, check under User management > Users if the user is not created but deactivated (No site access) in your site.
  2. Can you confirm if any of the users that are not being added as a customer were added as a user in your site before?
  3. Can you confirm if you are able to add them one by one?
  4. Are there any other errors displayed in the development tools of the browser when reproducing the problem?
  5. Are there any special characters (_, !,-, etc) or uppercase letters in the e-mails that are not being added?

Let us know if you have any questions.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
DEPLOYMENT TYPE
CLOUD
PRODUCT PLAN
STANDARD
PERMISSIONS LEVEL
Site Admin
TAGS

Atlassian Community Events