Service not found in the knowledge base server

We are using JIRA Servicedesk in the cloud and an Confluence server on our local netwerk. Since the first week of this month the knowlegde base link between thee two servers isn't working anymore and shows "Service not found in the knowledge base server" in JIRA Servicedesk and JIRA Servicedesk portal.

We ran through the checklist at https://confluence.atlassian.com/applinks/troubleshoot-application-links-755338283.html, but found no solution. (checked the server times, recreated the application links, checked the logs etc )

We've updated our Confluence server from 6.0.6 to 6.2.4 a month ago. No other changes have been made. 

Has somebody the same problem ? And even beter , maybe a solution ?

1 answer

0 votes

Hi Arno,

I see you are a participant on a ticket currently being worked on by our Support team.  Once the issue is resolved kindly share the fix so the community can benefit if there is indeed something that can be done on the user's end.

Cheers,

Branden

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Asked Dec 06, 2018 in Jira Service Desk

Looking for teams who switched from email to Jira Service Desk

The Jira Service Desk marketing team is working on a guide to help new Atlassian customers switch from email to JSD and we'd love to hear from you! Please share: - What made you realize that i...

252 views 1 6
View question

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you