Blank Service Desk

Few days ago, customer web portals doesn't work.

When I go to: http://kb.antfor.com:8080/servicedesk/customer/portal/33

the page is blank (like in the image)

Captura de pantalla 2014-11-18 a las 18.40.43.png

I test it with Chrome and it says that maybe the problem is this

Captura de pantalla 2014-11-18 a las 18.42.54.png

 

I'll try to restore a backup from last week but the problem continues.

 

Thanks.

2 answers

Thanks! I check the log and i find one error that give me the clue. I'll find the solution... I delete the folders: $JIRA_HOME/plugins/.bundled-plugins/ $JIRA_HOME/plugins/.osgi-cache/ Stop / Start Jira Service and its works!!!

Rafael, I assume this is the same behavior regardless of what browser you're using. Have you checked the atlassian-jira.log? Were any changes made to the JIRA instance prior to this problem?

I'm glad to hear it, Rafael.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Aug 06, 2018 in Jira Service Desk

A is for Activate: Share your top Jira Service Desk onboarding tips for new users!

Hi, everyone! Molly here from the Jira Service Desk Product Marketing Team :).  In the spirit of this month's  august-challenge, we're sourcing stories of Jira Service Desk activation fro...

1,121 views 32 19
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you