SSO is not working on Apache with Crowd V2

We have a crowd configured for SSO for jira & confluence & it is working seamlesly. Now the same had to be enabled for SVN ( Centos V5.7)

Using crowd connector, we are able to do Authentication & Autherization but SSO is not working.

Can any one please help on this ?

Config details:

SVNPath /etc/subversion/jiraxyz

AuthName "Atlassian Crowd"

AuthType Basic

AuthBasicProvider crowd

CrowdSSLVerifyPeer off

CrowdAppName svnapache

CrowdAppPassword xxxxx

CrowdURL http://xyz:8095/crowd/

Require valid-user

1 answer

0 votes

You should make sure your svn is in the same domain as your JIRA, Confluence & Crowd.

If that's already the case, it's probably best to open a support ticket at https://support.atlassian.comso that our friendly support team can help you troubleshoot in a secure environment.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Wednesday in Opsgenie

Getting the Most out of Atlassian and Opsgenie Together

We’re excited to invite you to this action-packed webinar where we will demonstrate how to integrate Opsgenie’s powerful alerting and on-call management tools with your entire Atlassian stack. Mar...

60 views 0 0
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you