Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

"Your confluence instance is already completely setup" Looping

Hello --

 

We wanted the URL to not have a port at the end of it, and tried to switch the connector in server.xml to listen on port 80. 

This didn't work, and looped us to http://localhost/bootstrap/selectsetupstep.action

and the text on that page is:

Your confluence instance is already completely setup.

Return to Confluence.

 

I set everything back, and this still loops. (now http://localhost:8090/bootstrap/selectsetupstep.action

 

Your confluence instance is already completely setup.

Return to Confluence.) 

Why does this think its the setup page, and that that i want to do additional setup?

Do i need to change something in the SQL database?  We are really stuck.

 

Thanks in advance,

josh

 

3 answers

Hello Josh,

Did You find the soluton for this problem?
Did reinstall and restore worked?
I'm having the same issue and i'm really dont know what to do

I have same issue. Did anyone find a solution?

0 votes
AnnWorley Atlassian Team Apr 24, 2018

Hi Josh,

I had this happen on a test instance and it was my browser cache. Just in case, please try clearing your browser cache or using a browser that has not cached the error page.

What happens when you use the "Return to Confluence" option? That worked on my instance.

Please also try the login URL directly: <Base_URL>/login.action

I look forward to hearing how you fare.

Thanks,

Ann

Sadly, all of those take us to the same screen. 

 

I think we will reinstall, and restore from a backup.

 

Thanks for your help!

I am having the same problem.

I tried the solutions recommenced by all of you but without any effect.

I'm Using a virtual Machine in Windows Server 2012. 8 GB RAM, 2 Processors; 

I am using JIRA software too Server version;

Confluence Server Version too; 

I followed this steps: 

https://confluence.atlassian.com/conf59/database-setup-for-sql-server-792499576.html

 

Someone can help? 

Meikes

Hi Maikes

How did you solve the problem?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Confluence

What do you think is the most *delightful* Confluence feature? Comment for a prize!

- Create your own custom emoji 🔥 - "Shake for Feedback" on mobile 📱 - An endless supply of GIFs via GIPHY 🤩 Is there anything quite as nice as a pleasant surprise? Comment below with what...

415 views 23 8
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you