page properties report not showing all data

Hi-

I have a page properties report that is randomly showing pages as it should. The properties report is purely based on a label=requirements but sometimes the report will show a page and sometimes it will not. The pages were all created from the same create from template and all have the 'requirements' label.

2 answers

Hi Frank,

Is this happening for you, or do you mean that different users are seeing different results?

The report will show different results for different users, based on their permissions.

Hi Rob-

This is actually happening specifically for my view. I created all the pages, including the requirements page with the properties report. It is weird sometimes certain pages load and others will not, they are all created from the same template.

Hi Frank,

That is odd.  The first thing to do is to try it using a different browser - try it on Chrome, FIrefox and Edge and see if you get the same problem on all of them.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Nov 29, 2018 in New to Confluence

How to use Confluence Cloud for stakeholder management

Most of us don’t need much convincing that stakeholder management is important. It just makes sense that keeping everyone in-the-know on projects and assigning clearly defined roles is key to having ...

1,127 views 2 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you