@autocomplete not working for a few users

Hello, I'm having a problem with the @autocomplete feature in Confluence. It works fine for almost all our users, but for a few it doesn't work - it doesn't find their name.

JIRA is managing the user database (250 users). The user that it doesn't work for has the correct permissions and a 'normal' username.The user that it isn't working has had the account for a while, there are newer users that it does work for.

Any ideas how to fix this please? JIRA is at version 6.3.4a and Confluence 5.7.4.

4 answers

0 votes
Timothy Chin Community Champion Aug 26, 2015

Are there any errors in the JIRA or Confluence log?

0 votes

Hi there,

Did you try re-sync the Jira's directory and rebuild the Confluence's index?

Cheers,

...

Hello,

Thanks for the tips. I deleted the problem user account and re-created it with the same permissions and that fixed it. Next time I'll try and rebuild the index as suggested, thanks.

 

 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Oct 09, 2018 in Confluence

Introducing Praecipio Consulting, an Atlassian Solution Partner

Hey there Community!  My name is Vannya Vallejo, the Channel Communication Specialist at Atlassian and I want to help Atlassian users like you learn about our Solution Partners and how they c...

385 views 0 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you