Team Calendar issues in epic not showing up using date range

So I have two events that are linked to two filters. The only differences between these two filters are that they link to two different epics in the same project. The epic are basically the same in that they have 100s of issues linked to them. 

So lets call them epics A and B. When I make an event for A that is using JQL: "Epic Link" = LM-31 and a date range of Launch date and Last Run Date everything comes up perfectly on the calendar. However when I do the same exact thing for epic B using JQL: "Epic Link" = LM-62 and the same date range nothing comes up. These two epics are exactly alike besides being different sprints and well epics. If I change Epic B to just use Launch date and not a date range it shows up. I've tried using different dates - a saved filter - copying an issue from one epic to the other and still nothing.

 

Any idea's?

1 answer

Does LM-62 have a date populated for "Last Run date"?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Oct 24, 2018 in Confluence

Atlassian Research opportunity with Confluence templates

Do you use templates with Confluence? Take part in a remote 1-hr workshop. You'll receive USD $100 for your time!   We're looking for people to participate in a   remote 1-hr workshop...

918 views 13 11
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you