Question seems to be missing in this forum

Why does this question not occur in the search and in the unanswered questions as well ?

https://answers.atlassian.com/questions/37055007

1 answer

This widget could not be displayed.

What search are you trying here?  (I mean what are you typing into the "ask question" box to try to find it?)

However, I don't think your search is the problem.  I'm asking just to see if I have the same problem when I search.

At the moment, it looks like the index here on Answers isn't working quite the way it should be - yesterday, the "most recent" question was stuck on one that is now about 20 hours old all day.  New questions were being asked and answered, emails were going out, but "most recent" wasn't updated.  It's changed now, but "most recent" is now "9 hours ago".  That strongly suggests that new content is not being indexed.  (And someone did a manual re-index about 9 hours ago)

 

I searched with the exact title, both in the search field on top of the page and in the "question field"

Encoding issue with JIRA Trac Importer (CSV Import works)

I get the same.  I'm 99% sure the indexing in questions is not working. 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Sep 17, 2018 in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

603 views 8 6
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you