Problem with {include} macro and {code block} macro

Confluence version 5.4.2

  1. I created a site with {code block} macro - page name X
  2. I created second site - page name Y
  3. I include page X on page Y - using {include} macro - include X

And here is a problem.

I do not see on page Y frames (code block macro frames) which I can see on site X. Do you know why?

It is possible to fix it?

1 answer

1 accepted

1 vote
Accepted answer

Hi!

I was making some tests here and I could make it work on confluence 5.3 and 5.4.2 without problems. Can you try to screencast http://www.screencast-o-matic.comthe behavior/issue and send the video record to this question so we can see the behavior live? Also, you can also exemplify with some screenshoots.

Regards,

Rodrigo

Yeap my bad it works right now. I do not know way it not work earier. Problem soved.

No worries. If the problem persist, just open a new question and provide a link to this one so other users can also help :D

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Feb 06, 2019 in Confluence

Try out the new editing experience

Hi team, I’m Avinoam, a product manager on Confluence Cloud, and today I’m really excited to let the Community know that all customers can now try out the new editing experience and see some of the ...

1,044 views 53 8
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you