Previewer doesn't recognise content type?

Confluence server

attachments won't preview by default anymore unless I use the attachment macro and click the expand button and click preview.

Content type is correct, e.g. application/pdf or image/jpg etc

browser type doesn't seem to matter as well

I've tried using the recommended settings changing the security settings to in line but no luck.

The only thing that seems to work is creating a hyperlink that references the attachment on a page.

It's like Confluence isn't recognising the content settings unless done so via the preview button.

any help would be greatly appreciated.

First time posting something so if you need any more information please let me know

Thanks

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Published Aug 14, 2018 in Confluence

Add-on evaluation with confluence templates

Atlassian market place contains number of Apps/Addons which improves the capability of out of the box Atlassian products. It is good to follow a plugin evaluation process before install add-ons. So t...

174 views 12 7
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you