Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Not work for file upload Edited

When I try to upload using "Drag and drop to upload" or "browse for files" on Confluence, it is not uploaded.

It succeed in just two, but frequently it did success in three or five at the least.

 

1 answer

0 votes

Hello @박현진,

Thank you for contacting us about this. I've had a look, but there hasn't been any issues lately that would cause this, so we'll need to have a look at your Confluence instance.

If you are still having this issue, please raise a support ticket with our Cloud Support team and provide them with the specifics of your issue. For example, if you've been able to replicate this across attachments, pages, spaces, and users, or only specific ones.

Once they are able to help determine the issue, please feel free to let us know here what the solution was.

Regards,

Shannon

Any updates on this resolution?  We are experiencing the same issue.  I've actually had  the functionality on one page and then it was gone..

Hello @Mandy Weber,

I followed-up with this issue, but it doesn't appear that @박현진 ended up raising a ticket for this with Support.

There are a few different things that might be happening in the background on your Confluence site that would cause you to not be able to upload an attachment. We will need to see your Confluence site logs in order to determine the cause for the issue you are experiencing.

I would recommend testing first to make sure that a particular browser or add-on isn't causing the issue, and that all users are able to replicate the problem from any device. If the behavior persists, please raise a ticket with our Support team, and we can have a look at it for you. If you're a Cloud Free site admin, you can raise a new question here on Community and we can have a look for you!

Take care,

Shannon

I have had the same problem in the same instance.

I also noticed this only happened for pages that have restricted access on them.  I also tested this with two different browsers (Chrome and Edge) to make sure it wasn't a browser or plug-in related issue.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Confluence

What do you think is the most *delightful* Confluence feature? Comment for a prize!

- Create your own custom emoji 🔥 - "Shake for Feedback" on mobile 📱 - An endless supply of GIFs via GIPHY 🤩 Is there anything quite as nice as a pleasant surprise? Comment below with what...

494 views 24 9
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you