Multimedia macro

We are trying to get an MP4 file to play on Confluence using the Multimedia macro.  I can upload the file successfully and put it into the macro, but I can't get it to play.  First it wanted me to Activate QuickTime, which I did, and then that plug-in crashed, and now when I click on the box where the video should be I get a big X with the message that says the video is corrupt.  We are in Firefox, and have confluence version 5.5.6.  Any tips would be great.  Thank you!!

2 answers

1 vote

Hey Jennifer,

Would you be able to test it using another browser so we can reduce the scope of the problem?

Also try to run it again using a private session on your browser, thus we can also make sure that this is not a problem with corrupted browser cache, for example.

 

Let me know if that makes any difference.

Eduardo

1 vote

Hi Jennifer,

It seems you've just found a bug in your Confluence version as you can see below:

This bug was fixed in the 5.7 version. You could update your system in order to fix that laugh.

Cheers,

What can be done to fix it on existing version when upgrade is not a solution ?

I am facing same issues on 5.6.6

 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Oct 24, 2018 in Confluence

Atlassian Research opportunity with Confluence templates

Do you use templates with Confluence? Take part in a remote 1-hr workshop. You'll receive USD $100 for your time!   We're looking for people to participate in a   remote 1-hr workshop...

1,129 views 17 14
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you