Mentions not working in Confluence Cloud

Does anyone know why mentions in confluence cloud would suddenly stop working?

We haven't had a problem until today. Usually when we try to add mentions, you type @.. then the list of users pops up. At the moment, no list of users is displayed. 

No new add-ons have been added for some time.

Disable Autocomplete is unchecked in every user's Editor Settings.

The related answer in Mentions are not working in JIRA applications did not solve issue - As far as I can tell there is no Browse User global permissions setting in confluence cloud.

As far as I can tell there is no Search Index in confluence cloud, so the answer in @Mentions in Confluence missing some users won't work either.

(Using Confluence Cloud in Chrome)

4 answers

This widget could not be displayed.

I was having the same issue for the past two weeks, and I decided to file an issue for the support. While I was trying to get screenshot of the issue, I found it working laugh .

I didn't find reindex options in site administration.

We are having the same issue - very frustrating

This widget could not be displayed.

It could be an intermittent failure. If you find that you're still having the same issue, log a support ticket. I haven't seen anything come out of the Atlassian status updates that specifically calls out @ mentions not working but that doesn't mean that there isn't something going on currently. Another option is to try using a different browser. IE specifically can have issues with @ mentions due to its in-built security so just changing your browser could help. 

Logged a support ticket and tech has just gone straight for reindex option to solve. Tech confirms only Atlassian support can reindex - support documentation I read did not clearly spell that out so I have sadly spent a couple of days looking for a solution that I cannot perform myself.

Anyway fingers crossed a fix is close.

Thanks all!

I forgot to update this question when the issue mysteriously fixed itself.

If it happens again I'll log a support ticket.

This widget could not be displayed.

Update: Mentions started working again a few hours later. If I see the issue again I will log a support ticket.

This widget could not be displayed.

Well, the same just happened for us. Basically, you can't mention someone in comment in Confluence using Internet Explorer (11.0.9600.18537).

It works fine on Chrome (55.2883.87).

 

When i type @ in comment, i just get it doubled : @ @

+1 for me (same version of IE)

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Monday in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

436 views 4 6
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you