Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

Next challenges

Recent achievements

  • Global
  • Personal

Recognition

  • Give kudos
  • Received
  • Given

Leaderboard

  • Global

Trophy case

Kudos (beta program)

Kudos logo

You've been invited into the Kudos (beta program) private group. Chat with others in the program, or give feedback to Atlassian.

View group

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Macros not working anymore after updating to 7.2 Edited

Hello,

 

we have upgraded our Confluence to the latest 7.2 version.

We are not able anymore to use most of the default macros in confluence.

For example, if we try to load the page tree macro into a page, nothing is happening.

The instance is running on a Windows server with the default JRE that come with the setup.

All the old pages that used the macros are shown properly. But when we try to add a macro (some like the global reports is working but most of them are not loading) or edit an existing page that has f.i. the page tree macro, the windows shows that is loading for ever.

In the logs, nothing is found.

It is very crucial for us to solve this problem. What could it be?Any ideas?

confluence1.png

1 answer

0 votes

Hello!

Thank you for reporting this issue to us. 

Can you please test the following?

  1. Run Confluence in Safe Mode and see if the issue persists. If it does not, there may be a 3rd party add-on that is causing this issue.
  2. Try in other browsers and in the browsers Incognito/Safe Mode and let me know if the issue persists.
  3. Temporarily remove all customizations and see if the issue persists.

You will also want to check your Confluence Server Logs and see what error messages are being generated when you attempt to insert the add-on.

Let me know if you have any trouble.

Regards,

Shannon

Hi Shannon,

thank you for your reply. Your tips helped us find the problem and the solution.

It was the "Numbered Headings" Addon that was causing the problem.

After deactivating it, the problem was resolved.

 

Thanks again

Best Regards

Evangelos

Hello Evangelos,

Thank you for confirming!

Take care, and have a pleasant rest of your week.

Regards,

Shannon

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Confluence

What do you think is the most *delightful* Confluence feature? Comment for a prize!

- Create your own custom emoji 🔥 - "Shake for Feedback" on mobile 📱 - An endless supply of GIFs via GIPHY 🤩 Is there anything quite as nice as a pleasant surprise? Comment below with what...

335 views 23 8
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you