Layout & behavior issues with new eval

just finished the installation of an eval copy of Confluence and find the layout is broken.

* the browse and personal menus are both visible and do not hide

* the Quick search label color is black over a dark blue background

The layout issues seem to suggest a style sheet is missing or broken.

Also, ajax behaviors seem to all be broken. EX: Under Administration - > Support Tools, the Support Request and other sections never load the loading graphic displays but not content loads.

1 answer

Which version of Confluence are you using?

Please ensure none of the required plugins and modules are not disabled. A quick check is to run this SQL query:

SELECT * FROM BANDANA WHERE BANDANAKEY='plugin.manager.state.Map'

If you have any third-party plugins installed, then please enable the safe mode.

Another thing is to check the atlassian-confluence.log file to see if there are any errors

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Tuesday in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

456 views 18 9
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you